KEPTAN MAJU JAYA

KEPTAN MAJU JAYA

Tuesday, April 9, 2013

MESYUARAT AGONG KEPTAN DKBB KALI KE 13


MESYUARAT AGONG KEPTAN KE 13

TARIKH : 11 APRIL 2013 (KHAMIS)

MASA : 8.00 PAGI - 2 PETANG

TEMPAT : BILIK SEMINAR PPDKBB


SEMUA AHLI KEPTAN DIWAJIBKAN HADIR. SURAT TELAH DIHANTAR MELALUI EMAIL SEKOLAH.

SENARAI CALON PERWAKILAN KE MESYUARAT KEPTAN PUSAT :

SILA PILIH EMPAT (4) SAHAJA DARIPADA ENAM (6) CALON:

1: ZAKIAH BINTI HJ DIN (SM CHIO MIN)

2: NOOR HAFIZAH BINTI NASIB (SMK KULIM)

3: NOORASHIKIN BINTI AHMAD (SMK KELADI)

4: MOHD AZRUL HISYAM BIN ZAINOL ABIDDIN (SMK SERDANG BARU)

5: ABU BAKAR BIN AHMAD (SK SG SELUANG)

6: ABDULLAH BIN AHMAD (SMK SG KOB)

4 comments:

 1. Salam,

  Tahniah atas pencalonan dan pengharapan dari semua ahli KAPTEN.

  BERHARAP dan PENGHARAPAN,

  1) Cari jalan untuk kebaikan AHLI,
  2) Naiktaraf kebajikan ahli KAPTEN,
  3) Bantu ahli KAPTEN.

  Perjuangkan

  ReplyDelete
 2. kenapa kami selalu tak dimaklumkan aktiviti2 yang telah dijalankan,duit mau,aktiviti tak dimaklumkan.macam nikah pemimpin yang nak memimpin ahli-ahli semua. makan duit ahli saja yang tau..dari peringkat atas hinggalah ke daerah semua sama saja. Teruk.... kira tembolok sendiri saja..surat jemput panggil mesyarat agung pun lambat.susah sangat ka nak buat surat,kalau rasa susah jangan jadi setiausaha,setiap tahun perlu maklumkan.Semua setiausaha yang dilantik sama saja..tak tau nak buat kerja, tak nak bertanya..

  ReplyDelete
  Replies
  1. OOI...ANIS HASNIZA HASHIM...SEDAPNYA MULUT BERCAKAP.LAIN KALI KALAU X TAU CERITA JGN DOK TUDUH2.RASANYA ANDA YG X TAU NK BACA EMAIL...SBB TU X TAU BILA MESYUARAT.ORANG LAIN KENAPA DH MAKLUM JE BILA MESYUARAT. KALAU RASA SETIAUSAHA X TAU BUAT KERJA ,TAHUN DEPAN CALONKAN NAMA ANDA SENDIRI YA.UNTUK MAKLUMAN ANDA AJK KAPTEN YANG ADA SEKARANG NI DAH CUKUP BERKALIBER...SEPATUTNYA ANDA MINTA MAAF PADA SETIAUSAHA SEKARANG SBB TUDUH DIA X RETI BUAT KEJA.KALAU ANDA YG JADI SETIAUSAHA SAYA RASA TENTU LG TERUK...

   Delete
 3. ANIS HASNIZA DARI SEKOLAH MANA YER. APAKAH ANIS MAKSUDKAN KAMI?

  AKTIVITI APAKAH ANIS MAKSUDKAN? APAKAH MAKSUD ANIS MENGENAI MAU DUIT KAMI? UNTUK MAKLUMAN ANIS SEMUA KESATUAN ADA YURAN KEAHLIAN. DUIT ANIS MERUPAKAN DUIT AHLI KEPTAN.

  SEMUA AKTIVITI KEPTAN SEPERTI KURSUS DAN SEBAGAINYA KEBANYAKAN DATANG DARI PPD DAN DUIT BADAN KEBAJIKAN BUKAN DUIT YURAN ANIS.

  TAHUN DEPAN SAYA CABAR ANIS HASNIZA BERCAKAP SECARA BERDEPAN DENGAN KEPTAN PUSAT DAN DAERAH JIKA ADA TAK PUAS HATI BERKAITAN PERJALANAN KEPTAN.

  UNTUK PENGETAHUAN ANIS. SURAT JEMPUTAN TELAH DIEMEL KE SEKOLAH PADA HARI RABU MELALUI PPD SENDIRI. SAYA AKAN MAKLUM KEPADA TUAN PPD SENDIRI JIKA ANIS TIDAK PUAS HATI DENGAN PERKHIDMATAN PEJABAT PPD SENDIRI.

  SETIAUSAHA ADALAH DILANTIK OLEH AHLI SENDIRI DAN BUKAN DIA MINTA DILANTIK. ADALAH TIDAK ADIL ANIS MENYALAHKAN SETIAUSAHA DAN ANIS BOLEH BERHUBUNG DENGAN KPT SMK KULIM JIKA ADA TEGURAN MEMBINA DI MASA HADAPAN.

  SEKIAN

  AJK KEPTAN DKBB

  ReplyDelete